Cabinete veterinare
  Cabinete veterinare non stop
  Farmacii veterinare
  Cosmetica canina si felina
  Canise si Felise
  Ambulanta Veterinara
  Pensiuni animale de companie
  Dresaj canin
  Pet Shop
  Pet Taxi
  Radiologie veterinara
  ONG-uri si Asociatii
Categorii

Spital Veterinar Municipal Prima Vet
- 7640 Vizualizari

Trimite un mesaj acestui cabinet
Bd. Iuliu Maniu Nr. 19F, Sector 6, București
0217 814 814 | 031 808 4866 | 0787 869 320
prima_vet@yahoo.com
https://www.prima-vet.ro

Spitalul Veterinar Municipal Prima Vet din Bucuresti sector 6, Militari (langa Cora) si-a propus sa imbine tehnologia de ultima ora cu grija si profesionalismul castigate in ani de experienta medicala.

Spitalele Veterinare Prima Vet reprezinta cea mai mare si moderna retea de spitale veterinare din Romania si Sud-Estul Europei. Cu ajutorul aparaturii de ultima generatie utilizata si a medicilor nostrii va putem oferi servicii de imagistica si interventii chirurgicale la cele mai inalte standarde disponibile la nivel European.

Prin grija și profesionalismul cu care ne tratăm pacienții, dorim să stabilim cele mai înalte standarde în medicina veterinară din România. Pentru că întotdeauna se poate mai bine, in clinicile și spitalele noastre veterinare, vă așteaptă medici cu înaltă pregătire profesională, care execută, într-o ambianță plăcută și cu echipamente ultramoderne, servicii medicale-veterinare complete pentru animalul dumneavoastră de companie. Respectul pentru animal trebuie să fie întotdeauna pe primul loc, indiferent de circumstanțe.

Servicii medicale -veterinare - din 2017 pacientii nostri pot beneficia de rezonanta magnetica, computer tomograf si endoscopie veterinara

Program - NON STOP


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.