• 1
  • 2
  • 3
FILTRARE DUPA:
DENUMIRE

Cabinet cardiologie veterinara Dr. Florin Leca - 19151 Vizualizari

Str. Gazelei Nr. 35, Sector 4, Bucuresti
0744 249 729

Cabinetul de cardiologie veterinara Doctor's Vet Univers din Bucuresti sector 4, str. Gazelei nr. 35 (din B-dul George Cosbuc) reprezentat de Dr. Florin Leca este primul cabinet privat de cardiologie veterinara din Romania.

In cadrul cabinetului nostru sunt abordate si tratate doar cazurile ce tin de  CARDIOLOGIA VETERINARA.

Drd. Florin Leca a evaluat peste 8400 de cazuri, este autorul a numeroase lucrari stiintifice de cardiologie veterinara, a efectuat examene si teste functionale/farmacodianamice cu rol in predictibilitatea bolii cardiace.

Munca de cercetare efectuată în clinica noastră a dus la rezultate palpabile, atât în planul cazuisticii rezolvate dar și al progresului în cardiologia veterinară de la noi din țară. Participarea la implantarea cu succes (o premieră în țară ținând cont de supraviețuirea pe termen lung a pacientului) a stimulatorului cardiac epicardiac la câine în 2010, printre primele operații efectuate cu succes în Dirofilarioză (Heart Worms) la câine prin abordare vasculară (vena jugulară externă), dar și implementarea primului buletin complet de examinare cardiologică (bilanțul funcțional cardiac, 2010), au reprezentat recunoașterea muncii de pionierat depuse în cardiologia veterinară.


Galerie foto

Dr. Florin Leca
Dr. Florin Leca
Acasa | Politica de confidentialitate | Contact
Copyright 2016