Cabinete veterinare
  Cabinete veterinare non stop
  Farmacii veterinare
  Cosmetica canina si felina
  Canise si Felise
  Ambulanta Veterinara
  Pensiuni animale de companie
  Dresaj canin
  Pet Shop
  Pet Taxi
  Radiologie veterinara
  ONG-uri si Asociatii
Categorii

Panda Vet Care
- 3989 Vizualizari

Trimite un mesaj acestui cabinet
Bulevardul Pache Protopopescu nr. 14, Sector 2, Bucuresti
031 420 6690 | 0770 955 715
pandavetcare@gmail.com
https://www.facebook.com/pg/PandaVetCare

Panda Vet Care  din Bucuresti, sector 2, B-dul pache  Protopopescu nr . 14, reprezentata de medicii veterinari Anda Strimbeanu si Alexandru Strîmbeanu este un cabinet veterinar dedicat nevoilor și necesităților animăluțelor de companie.

Cabinetul nostru oferă servicii de consultanță (atât medicală cât și de comportament felin), diagnostic, terapie la standarde înalte, adecvate și personalizate în funcție de nevoile fiecărui pacient.

Pentru a oferi cele mai bune servicii și informații, medicii noștri sunt în permanență la curent cu ultimele noutăți din medicina veterinară, participând în continuu la congrese, simpozioane sau cursuri în diferite domenii ale medicinii veterinare.

Începând cu Februarie 2019, cabinetul nostru a primit acreditarea Cat Friendly, fiind la momentul actual prima clinică de acest gen din România.

Servicii  Panda Vet Care :

Preluarea istoricului pacientului, consultatia efectiva, formularea unui diagnostic, eventualele analize suplimentare pentru diagnostic si prescrierea unui management terapeutic individual.

Preluarea istoricului pacientului, consultatia si elaborarea unei scheme de vaccinare si deparazitare, in functie de specie, varsta si necesitatile pacientului.

Un pacient felin poate prezenta o 'problema de comportament' sau 'un comportament problematic'. In urma unei consultatii si posibil efectuarii unui set de analize, se poate stabili conduita urmatoare.

Efectuarea diverselor manopere de colectare a probelor biologice necesare si efectuarea acestora in cadrul cabinetului medical sau trimiterea lor inspre laboratoare centrale de referinta.

Realizarea diferitelor interventii chirurgicale (tesuturi moi sau ortopedie) de catre medici din cadrul cabinetului sau de catre colaboratori ai cabinetului.

Internarea se realizeaza pe parcursul programului de lucru al cabinetului (11-12 ore), timp in care pacientul este monitorizat in permanenta si i se administreaza terapia recomandata.

Serviciul este disponibil cu o programare anterioara, in functie de disponibilitatea la momentul respectiv.

Hrana de intretinere si diete pentru diverse afectiuni ale companionului dvs., de la diverse marci Premium si Super Premium.

Produse farmaceutice ( medicamente, produse antiparazitare interne sau externe, suplimente nutritive, suplimente vitaminice, produse de ingrijire a blanii etc.) cu sau fara prescriptie medicala.

PROGRAM CABINET:

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00

Sambata: 10:00 - 16:00

Duminica: inchis


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.