Cabinete veterinare
  Cabinete veterinare non stop
  Farmacii veterinare
  Cosmetica canina si felina
  Canise si Felise
  Ambulanta Veterinara
  Pensiuni animale de companie
  Dresaj canin
  Pet Shop
  Pet Taxi
  Radiologie veterinara
  ONG-uri si Asociatii
Categorii

Top Care Vet
- 202 Vizualizari

Trimite un mesaj acestui cabinet
Șoseaua Nicolae Titulescu, nr. 92, bl. 13, parter, Sector 1, Bucureștii
0741 563 563
topcarevet@gmail.com
https://topcarevet.ro

Cabinetul veterinar Top Care Vet, situat în sectorul 1 al Bucureștiului, pe Șoseaua Nicolae Titulescu, reprezintă mai mult decât o clinică veterinară obișnuită. Suntem o echipă tânără, dedicată și cu o vastă experiență, unde pasiunea pentru animale și excelența medicală se întâlnesc pentru a oferi cel mai înalt standard de îngrijire.

Dragostea noastră pentru animale este sursa de inspirație. Fiecare membru al echipei noastre este definit de iubirea necondiționată pentru toate creaturile cu blăniță. În fiecare zi, ne trezim cu dorința de a face viața animalelor și a stăpânilor lor mai bună.

Cu ani de experiență, înțelegem că fiecare animal are nevoi și personalitate unice. Abordăm fiecare pacient cu respect și înțelegere, de la vaccinări până la îngrijire și tratament mai complex.

Echipa noastră, formată din medici veterinari specializați, tehnicieni dedicați și personal de asistență, lucrează împreună pentru a vă oferi cele mai avansate servicii medicale, de la consultații la intervenții chirurgicale și recuperare.

Servicii oferite la Top Care Vet:

Vă invităm să faceți parte din familia Top Care Vet, unde fiecare animal și fiecare familie fericită reprezintă cea mai mare recompensă. Programați-vă acum pentru o îngrijire veterinară de cea mai înaltă calitate!


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.