Cabinete veterinare
  Cabinete veterinare non stop
  Farmacii veterinare
  Cosmetica canina si felina
  Canise si Felise
  Ambulanta Veterinara
  Pensiuni animale de companie
  Dresaj canin
  Pet Shop
  Pet Taxi
  Radiologie veterinara
  ONG-uri si Asociatii
Categorii

Pet Home
- 6524 Vizualizari

Trimite un mesaj acestui cabinet
Str. Sandor Petofi nr. 11, sector 1, Bucuresti
0744 337 941| 021.223.40.24
office@pethome.ro
http://pethome.ro

Clinica veterinara Pet Home situata in Bucuresti, sector 1, str. Sandor Petofi nr. 11, (zona 1 mai) pune la dispozitia dumneavoastra o experienta de peste 19 ani si multa dragoste, pentru a-i ajuta pe cei mai indragiti prieteni ai nostri: animalele de companie!

Cabinetul veterinar este coordonat de Dr. Cristian Moscu - doctorand cu tema' Tratamentul babesiozei la caini', are doua masterate, unul in 'Clinica si farmacie veterinara' si celalat in 'Biologie medicala' este intotdeauna receptiv la nou si  aplica tratamente neinvazive, preferand utilizarea remediilor naturale ori de cate ori este posibil, totul intr-un mediu prietenos si totodata steril.

Clinica veterinara Pet Home este dotata cu aparatura de ultima generatie, fiind primul cabinet veterinar din tara dotat cu microscop cu camp intunecat - folosit in diagnosticarea borreliozei, leptospirozei si a altor spirochetoze, a ehrlichiozei si anaplasmozei, bartonelozei si hemobartonelozei, babesiozei, toxoplasmozei, giardiozei, leishmaniozei, hepatozoonozei, dirofilariozei si a multor altor entitati morbide, precum si a unui aparat EEG veterinar (singurul cabinet veterinar din bucuresti dotat cu astfel de aparat), adica electroencefalograf - utilizat pentru diagnosticarea in neurologie (epilepsie, tumori si abcese cerebrale, encefalite si atacurilor vasculare cerebrale), dar si in terapia intensiva pentru estimarea profunzimii comelor.

La clinica veterinara Pet Home animalele preferate de companie, pot beneficia de urmatoarele servicii:

In laboratorul clinicii veterinare Pet Home, se executa:

Avem experienta deosebita si  in tratamentul urmatoarelor rase de caini: SHAR-PEI; BORDER COLLIE, COLLIE

PROGRAM CLINICA:

Luni-Vineri 12:00 - 20:00

Sambata 10:00 - 14:00

Duminica - inchis


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.