Cabinete veterinare
  Cabinete veterinare non stop
  Farmacii veterinare
  Cosmetica canina si felina
  Canise si Felise
  Ambulanta Veterinara
  Pensiuni animale de companie
  Dresaj canin
  Pet Shop
  Pet Taxi
  Radiologie veterinara
  ONG-uri si Asociatii
Categorii

Centrul Veterinar Domenii
- 5942 Vizualizari

Trimite un mesaj acestui cabinet
Bd-ul Ion Mihalache Nr. 128, Sector 1, Bucuresti
0747 838 838 |0724 382 989
bfanimalclinic@gmail.com
https://www.domeniivet.ro

Animalul tău de companie nu este doar un animal care trăiește în casa ta, ci un adevărat membru al familiei. Pentru cei mai mulți dintre noi el este cel mai de încredere confident și cel mai loial prieten. Aceasta este și filozofia noastră și motivul pentru care am lansat acest proiect ambițios numit: Centrul Veterinar Domenii.

Fondatorii Centrului sunt: Dr. Ionuț Donescu și Dr. Olivia Brănescu (Radu) - medici cu o vastă experiență în domeniu, fiind recunoscuți pentru profesionalism, dedicare și iubire pentru animale. Ei au urmat numeroase cursuri și workshop-uri, atât în țară, cât și în străinătate, dobândind competențe în medicină internă, ecografie, oftalmologie, dermatologie și chirurgie.

Centrul Veterinar beneficiază de aparatură de ultimă generație - de la renumiți furnizori din SUA (General Electric, Abaxis etc.) și din Europa (Riester, Led SpA Surtron, Fazzini etc.).

Medicii Centrului nostru sunt dedicați profesiei, vor fi mereu la curent cu ultimele descoperiri în domeniul medical veterinar și vor asigura animalului tău de companie cea mai bună îngrijire posibilă.

SERVICII CENTRUL VETERINAR DOMENII

Consultatii de specialitate

Oferim consultații de specialitate pentru majoritatea afectiunilor întâlnite la animalele de companie, iar echipamentele medicale de diagnostic sunt la standarde europene.

Ecografie

Unitatea noastră veterinara este dotată cu un ecograf de ultima generatie si beneficiaza de experienta de peste 11 ani in ecografie a Dr. Ionuț Donescu.

Laborator Analize Medicale

Dispunem de laborator de analize medicale propriu, putând efectua o gama larga de investigații de laborator. Rezultatele analizelor uzuale vor fi prezentate proprietarului in aproximativ  30 de minute, aparatura fiind de ultima generatie

Radiologie Veterinară Digitală

Centrul Veterinar Domenii oferă investigații medicale moderne. Radiologia, tehnică non-invazivă, creează imagini interne ale organelor animale, ajutând la detecția și prevenirea îmbolnăvirilor

Chirurgie

Unitatea noastră medicala dispune de sala de chirurgie modernă unde se pot efectua o plajă largă de intervenții chirurgicale.

Cosmetica

Oferim servicii de grooming la cele mai inalte standarde.

Echipa medicala:

- Dr. Ionuț Donescu

- Dr. Olivia Brănescu

- Dr. Luminita  Badea

- Dr. Gabriel Modreanu

- Dr. Andreea Stefan

- Dr. Madalina Moraru

- Dr. Dulgheru Liliana

- Dr. Alina Bogdanovici

Program:

Luni -Vineri : 09:30 - 21:00

Sambata - Duminica : 09:30 - 15:30


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.