Cabinete veterinare
  Cabinete veterinare non stop
  Farmacii veterinare
  Cosmetica canina si felina
  Canise si Felise
  Ambulanta Veterinara
  Pensiuni animale de companie
  Dresaj canin
  Pet Shop
  Pet Taxi
  Radiologie veterinara
  ONG-uri si Asociatii
Categorii

Pink Vet Otopeni - 2601 Vizualizari

Trimite un mesaj acestui cabinet
Strada Matei Basarab 19, Otopeni,Ilfov
0721 091 383
contact.pinkvet@gmail.com
http://www.pinkvet.ro

Cabinetul veterinar Pink Vet din Otopeni, Ilfov reprezentat de medicii veterinari Dr. Alexandra Stahie si Dr. Gabriel Anghelache este cunoscut pentru pasiunea  pentru animale, ofertele personalizate si calitatea ireprosabila a serviciilor oferite.

PEDIATRIE: suntem alaturi de tine cu sfaturi utile despre nutritie si comportament, dar si tot pachetul de preventie pentru a creste sanatos si fericit.

MEDICINA PREVENTIVA

CHIRURGIE GENERALA SI ORTOPEDIE

Indiferent de necesitate chirurgii si anestezistii nostri cu experienta iti stau la dispozitie pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie. Intreaga echipa colaboreaza pentru ca pacientul sa aiba tot confortul pre/postchirurgical si monitorizare permanenta.

Absolut toate interventiile chirurgicale se fac cu anestezie inhalatorie, aceasta oferind cea mai buna calitate si siguranta, mai ales pentru pacientii seniori.

ECOGRAFIE, ANALIZE, TESTE RAPIDE

Experienta si profesionalismul medicilor nostri sunt completate de aparatura performanta si diversitatea investigatiilor de laborator ce ne ajuta sa punem diagnostice de certitudine rapide si corecte. Gasim cel mai scurt si ieftin drum catre sanatate!

MEDICINA PALIATIVA

Am pus la dispozitie CAMERE  PENTRU ANIMALUTELE BATRANE, unde sa se simta ca Acasa, unde beneficiaza de asistenta medicala de specialitate non-stop si atentie pentru a nu se simti abandonate, unde facem tot posibilul sa diminuam suferinta si disconfortul pacientilor seniori, astfel incat dumneavoastra si membrii familiei sa puteti trece mai usor prin situatia dificila.

MANAGEMENTUL SI EVALUAREA SUFERINTEI

In astfel de momente iti oferim tot suportul necesar. Evaluarea suferintei se face dupa tabele, scoruri si metode medicale practicate si in medicina umana pentru a determina gradul disconfortului. Odata luata decizia, ne asiguram ca procedura sa aduca minim de stres fizic si psihic animalutului (inclusiv deplasarea la domiciliu), respectand demnitatea si bunastarea pacientului pana in ultima clipa.

VIZITE LA DOMICILIU

Daca nu poti ajunge tu la noi, ajungem noi la tine.

URGENTE NON STOP

PENSIUNE ANIMALE MICI

PROGRAM CABINET:

Luni - Sambata: 10.00 - 21.00

Duminica - 10.00 - 18.00

Vezi si pagina de Facebook


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.